În esență este vorba despre o poveste. O poveste despre pasiune, despre respectul pentru tradiție.

Dincolo de ceea ce înseamnă ceramica de Horezu, despre simbolistica istorică, despre importanța unui monument UNESCO– Mânăstirea Hurezi, pentru noi Horezu înseamnă acasa, înseamnă emoția  copilariei petrecute în mijlocul naturii și a respectării  obiceiurilor.

Prin horezugifts.ro încercăm să vă oferim acea senzație a locului, cuprinsă într-un coș menit să vă încânte atât pe dumneavoastră  cât și pe cei dragi, prin originalitate și  tradiție.

Am avut surpriza ca, în trecere prin Horezu, prietenii noștri să ne prezinte produse, în special ceramica, achiziționate de la comercianții locului care nu erau realizate de meșterii zonei, ci achiziționate din… Bulgaria. De aici și dorința de a apăra autenticitatea ceramicii de Hurez, produsele noastre fiind achiziționate exclusiv de la renumitele  familii de olari care și-au pus amprenta asupra acestei moșteniri străvechi.

Prin horezugifts.ro ne dorim să deschidem apetitul pentru frumusețiile acestei zone, pentru Oltenia de sub munte tuturor celor care vor cumpăra sau primi unul dintre produsele noastre.